top

Digitalne pozivnice za vjenčanje

Pozivnica - Eukaliptus

Pozivnica - Eukaliptus 2

Pozivnica - Eukaliptus 3

Pozivnica - MaslinaBox

Pozivnica - MaslinaGold

Sve za vjenčanje!

Love4Wedding i Prestige Line nude ti sve svoje usluge potpuno besplatno:

Besplatna organizacija vjenčanja!

Besplatna digitalna organizacija vjenčanja znači ugovaranje usluge preko našeg posredstva. To je za tebe potpuno besplatno, a garantira ti ugovor, povrate akontacije i sigurnost izvršenja usluge. Dodatno, potpuno besplatno dobiti ćeš i svog koordinatora koji je tu za sva tvoja dodatna pitanja :)!

Najveća baza usluga za vjenčanje!

Pregledaj ukupne ocjene prostora za vjenčanje, fotografa,cvijeća, snimatelja i svega ostalog na našem vodiču za planiranje vjenčanja. Tu možeš saznati ponude izvođača, njihove cijene i naš osvrt na njihovu uslugu.

Digitalne pozivnice za vjenčanje

Potroši novce na nešto puno pametnije, a šume će ti biti zahvalne :D. Potpuno besplatno ćemo ti u tome pomoći! Izaberi bilo koji od predložaka za tvoju buduću pozivnicu. Lako ju share-aj preko whatsapp, facebook-a ili bilo koje društvene mreže i mail-a. Ukoliko želiš za određeni dio publike ipak nešto tiskanih pozvnica svakako nam se javi možemo ti i u tome pomoći :).

Podrži nas 🙂

Ukoliko ti se sviđa što radimo, svakako nas podrži preporukom! Ako imaš bilo kakvu ideju za napredak ili pitanje svakako nas kontaktiraj.

    Vaša odabrana tema:

    Imena mladenaca (obavezno)